Kategoriler
Proje Haberleri

Elit Yaşam Sitesi İnegöl Yeniceköy’de hayat buluyor

İnşaat çalışmaları devam etmekte olup daire satışları da tüm hızıyla devam eden Elit Yaşam Sitesi İnegöl projesi avantajlı fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca Genç İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar kaliteli işçiliğe sahip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Elit Yaşam Sitesi İnegöl Projesinde Hangi İmkanlar Sunuluyor?

Konut projesi, İnegöl İlçesi Yeniceköy Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İnegöl konut projesinde birinci sınıf kalitede malzemelere sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, yerden ısıtma, geniş balkon, spot aydınatma gibi donanımlar mevcuttur.

Proje 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin site alanında otopark, kamelya, çocuk oyun parkı, kamelya gibi olanaklar yer almaktadır. Projede 3+1 daireler yer almaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 120 metrekare olarak tasarlanmıştır.

İnegöl konut projesinde daire fiyatları

İnegöl Yeniceköy konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

120 metrekare 3+1 daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bursa İnegöl projesi nerede konumlandırılmıştır?

Konut projesi İnegöl’ün incisi Yeniceköy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Rafet Çavuş Caddesi üzerinde yer almaktadır. Proje, otobüs durağı, okullar, market, fırın, parka yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 262 16 06 ve 0541 516 24 24 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…