Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Elite Concept merkezî bir konumda bulunuyor

Çalışmaları 2 yıl önce tamamlanan Elite Concept projesi, Kadıköy’ün merkezî bir konumunda bulunuyor. Şua İnşaat’ın son projesindeki yapılar, akıllı ev teknolojisiyle donatılmış durumda. Fikirtepe’de inşa edilen proje, metrobüs, marmaray ve metro hattına komşu durumda.

Üç bloktan oluşan projedeki evler, şehir manzarasını görüyor. 24 katlı blokların içerisine 785 adet konut ve 26 adet de ticari üniteyi alan projenin alanının yüzde 75’i sosyal üniteler ve peyzajdan oluşuyor.

Elite Concept önemli yollara yakın

Doğa dostu ve sürdürülebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı proje, E-5 karayoluna 1 dakika mesafede bulunuyor. Çevresine eğitim kurumlarını ve hastaneleri alan proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika; Avrasya Tüneli ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8’er dakikada ulaşım imkânı sağlıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 dakikalık mesafeye konumlandırılan proje, Niyazi Bey Sokak’ta yer alıyor.

Proje eğlence ve tüketim mekânlarına yakın mesafede

Proje, ayrıca, Kadıköy’ün gözde yerlerinden Moda sahil ve Kalamış Marina’ya 10’ar dakikalık mesafede bulunuyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Elit Concept proje alanının 400 metre uzağında Akasya AVM 1 kilometrelik uzağındaysa Emaar Square Mall yer alıyor.

Elite Concept projesinde sosyal donatılar

Çevresinde yeşil alanların bulunduğu projede, kapalı yüzme havuzunun yanı sıra sauna, buhar odası, fitness merkezi, kafe, koşu ve yürüyüş parkurları konut sakinlerine sunuluyor. Fikirtepe’de açık teras bahçelerinin yer aldığı tek konut projesi olan Elite Concept, mağazalardan oluşan caddeyi barındırıyor. Mağazalar, blokların zemin katlarına açılmış durumda.

Açık otopark ve kapalı otoparka sahip durumda olan projede, market, giyim gibi ticari alanlarının yanı sıra eczane ve banka şubeleri de bulunuyor. İçerisinde ATM’lere yer verilen proje

Tasarruf sağlayan proje: Elite Concept

Proje adresi: Fikirtepe Mahallesi, Niyazi Bey Sokak, Tepe Camii yanı, 3416 Ada, 2 Parsel, 34720 Kadıköy / İstanbul

Telefon: 0216 551 27 83 – 84

Telefon: 444 9 782