Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Concept ödeme seçenekleri

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe’de Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Concept projesi, bol seçenekli tarihi bir kampanya başlattı.

“Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve bankasız, kefilsiz 120 ay 0.98 faiz imkanı sağlayan Şua İnşaat, 60 ay 0 faiz seçeneğiyle de büyük fırsat sunuyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor. Kampanya, 31 Ekim’e kadar devam edecek.

Elite Concept projesinde, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yükselen Elite Concept; E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor.

Elite Concept’te dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonlar mevcut. Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran proje, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı.

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Ayrıca bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor.