Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Concept’te Sevgililer Günü indirimi

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe semtinde, Elite Concept projesini hayata geçiren Şua İnşaat firması, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya başlattı. 14 ve 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında; çiftler için yüzde 14 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uygulanacak.

3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar tipte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Elite Concept, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Merkezi konumuyla dikkat çeken proje; E-5 karayoluna, metro ve metrobüse 1 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Projede kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.