Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Elite Garden Villaları Çekmeköy’de yükseliyor

Elite Garden Villaları, İstanbul Çekmeköy’de bulunan bir projedir. Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen proje lüks villalardan oluşmaktadır. Lansmana özel peşinatlı ödemelerde indirim avantajı sağlanan projenin detayları, villaların özellikleri ve fiyatlarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Elite Garden Villaları, toplam 7.750 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda tamamı 7 oda 2 salon olan 12 adet villa yer almaktadır. Villaların tamamı aynı büyüklükte ve aynı özelliklere sahiptir. Bütün villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Her villada iki adet balkon, üç adet teras bulunmaktadır. Balkon ve teraslarda hem yaz hem kış aylarında temiz hava almak mümkündür. Ayrıca villalarda yerden ısıtmalı kış bahçeleri de mevcuttur. Kışın ısınma sistemi olarak da konut içlerinde yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Konut kapıları özel üretim MDF’dir. Villaların cepheleri porselen-seramik kaplamadır. Konutlarda 6 adet banyo bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ortak kullanım için bazıları ise yatak odası içinde ebeveyn kullanım için hazırlanmıştır. Mutfaklar ada mutfak şeklindedir. Davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi gibi ankastre eşyalar anahtar tesliminde villaların içinde hazır olarak bulunacaktır.

Elite Garden Villaları içlerinde katlara kolay iniş çıkış için asansör vardır. Araç park etmek için her villada 2 adet açık otopark vardır. Villaların en az 214, en fazla 440 metrekare büyüklüğünde özel bahçeleri bulunmaktadır. Bu bahçelerin içlerinde en az 24, en fazla 27 metrekare büyüklüğünde havuz vardır. Havuzlar da yine konutların kendisine aittir.

Elite Garden Villaları satışları ve fiyatları

Proje villalarının yapımları devam etmektedir. Konutların teslimi 2023 yılı Ağustos ayında gerçekleşecektir. Konutlar brüt 538, net 420 metrekare büyüklüğündedir. Satışlarda kredi kullanma imkanı sağlanmaktadır. Şu anda villalar 28 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Elite Garden Villaları lansmana özel indirimler ile satıştadır. Yüzde 30 peşinat ile kalan yüzde 70’lik kısım 12 ay vade farksız ödeme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 60 peşinatta yüzde 5 indirim 12 ay vade, yüzde 90 peşinatta ise yüzde 8 indirim ve 18 ay taksit seçenekleri sunulmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatlar ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (549) 746 57 59 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…