Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Life Residence satışları devam ediyor

Elite Life Residence İstanbul Beylikdüzü projelerinden birisidir. Yaşam başlamış durumda olan proje Elit İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Büyüklükleri farklı çok sayıda daire bulunan projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve güncel fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Elit Life Resindence 16 katlı dört adet bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklarda toplam 306 adet rezidans bulunmaktadır. Dairelerin bazıları 2 oda 1 salon bazıları 3 oda 1 salon olarak hazırlanmıştır. Bütün daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Bütün dairelerde balkon bulunmaktadır. Geniş tasarımlı olduklarından hem yaz hem kış günlerinde balkonlarda oturmak mümkündür. Salon ve mutfak ayrıdır. Ankastre beyaz eşyalar dairelerde hazır olarak bulunmaktadır. Konutlarda ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu vardır. Isınma olarak merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır.

Elit Life Residence projesinde site güvenliği için 7/24 özel güvenlik hizmetleri verilmektedir. Özel güvenlik hizmetine ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de hizmet vermektedir. Projede sosyal donatı olarak açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzları hem yetişkinler, hem çocuklar için ayrı ayrıdır. Bunlara ek olarak çocuk oyun alanları, fitness salonu, kafeterya, güneşlenme terası, yürüyüş yolu ve kamelyalı oturma alanları bulunmaktadır.

Elite Life Residence daireleri ve satış fiyatları

Projede farklı büyüklükte daireler yer almaktadır. Bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler brüt 144 metrekare, net 130 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin fiyatları 7 milyon 800 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler brüt 188 metre net 170 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler ise şu anda 9 milyon 500 binden başlamaktadır.

Elite Lİfe Residence daireleri hemen teslim olarak satılmaktadır. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Daha güncel fiyatlar ve ödeme koşulları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0212 855 96 40 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız