Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Suits Çekmeköy yakında satışta

Elite Suits Çekmeköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Çekmeköy, Reşadiye’de yer almaktadır. Söz konusu proje Şua İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmektedir. Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 24 adet villa bulunmaktadır. Her villa, 4 tarafı bağımsız olarak inşa edilmiş ve 7+2 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca proje, lokasyonu ve sunduğu sosyal olanaklar ile öne çıkmaktadır.

Proje özellikleri

Elite Suits Çekmeköy projesi, 15.000 metrekarelik bir alanda, her biri 560 metrekare büyüklüğünde 24 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca her villa, 7+2 daire tipine sahiptir. Bunların dışında kendine özel tasarlanmış 400 metrekare bahçeye sahiptir. Villaların her biri 4 tarafı bağımsız olarak inşa edilmiştir. Projede yer alan villalar, son derece konforlu ve lüks bir yaşam sunmaktadır.

Lokasyon Avantajı

Elite Suits Çekmeköy projesi, Çekmeköy Reşadiye’de inşa edilmiştir. Kuzey Marmara Otoyolu’na 4 dakika uzaklıkta bulunan proje, Park of İstanbul’a 7 dakika mesafededir. Ayrıca TEM Karayolu’na 10 dakika, Çekmeköy Devlet Hastanesi’ne 7 dakika mesafededir.

İstanbul Havalimanı’na 30 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca projenin bulunduğu bölgede birçok hastane ve alışveriş merkezi bulunmaktadır. Elite Suits projesi, sunduğu lokasyon avantajları ile alıcılarına konforlu bir yaşam sunmaktadır.

Güvenli Ev, Güvenli Yaşam

Elite Suites Reşadiye projesi, Şua İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesinin yapı denetimi yapılmıştır. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Ayrıca proje, güvenli bir yaşam sunmak amacıyla her türlü ayrıntı düşünülerek tasarlanmıştır. Her villaya ait otoparklar, yılın 4 mevsimi kullanabileceğiniz havuz, sauna, jakuzi ve barbekü gibi sosyal olanaklar da projenin sunduğu ayrıcalıklar arasındadır.

Elite Suits Çekmeköy iletişim bilgileri

Elite Suits Çekmeköy projesi hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 97 82 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…