Kategoriler
Proje Haberleri

Elitpark Residence Kuşadası satışları devam ediyor

Elitpark Residence Kuşadası projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akmun İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 95 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; 200 metre açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca 3.000 metre yeşil alan, yürüyüş alanları, fitness salonu ve spor alanları bulunmaktadır.

Asansör ve merkezi sulama sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca tüm dairelerde klima alt yapıları hazır durumdadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde otomatik panjur sistemi bulunmaktadır. Konutlarda birinci kalite mutfak ve banyolar yapılmaktadır. Ayrıca mutfaklar isteğinize bağlı açık yada yarı kapalı olarak teslim edilecektir.

Elitpark Residence Kuşadası konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi İkiçeşmelik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve havuz manzarasına sahiptir. Marketlere yürüme mesafesinde olup dolmuş güzergahında yer almaktadır.

Elitpark Residence Kuşadası projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 251 02 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…