Kategoriler
Proje Haberleri

Elitpark Rezidans Kuşadası teslime hazır

Kuşadası konut projesi Akmun İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, İkiçeşmelik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje kapsamında daire satışları ve inşaat çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Elitpark Rezidans Kuşadası konut projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? gibi soruların cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Kuşadası, İkiçeşmelik Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi yükselmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi 3 bloktan oluşan bir rezidans projesidir. Projede, toplam lüks donatılmış daire bulunmaktadır.

Elitpark Rezidans Kuşadası projesinde iki tip daire seçeneği yer almaktadır. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 105 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Site içerisinde 3 bin metrekare yeşil alan mevcuttur. Aynı zamanda 200 metre havuz, güneşlenme alanları, çocuk oyun alanları, kamelyalar, yürüyüş alanları, fitness salonu, açık spor alanları gibi olanaklar da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kapalı ve açık otopark, 24 saat güvenlik, kamera sistemi gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Aydın konut projesinde yer alan daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Ayrıca dairelerde yerden ısıtma, geniş balkonlar, otomatik panjur gibi olanaklar sahiptir. Projede tüm dairelerde klima alt yapıları hazır durumdadır. Mutfaklar da isteğe bağlı olarak açık ya da yarı kapalı teslim edilecektir.

Elitpark Rezidans Kuşadası Fiyatları Ne Kadar?

Aydın konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Doğa ve deniz manzarasına sahip olan projenin satışları bu kapsamda devam etmektedir.

2+1 daireler 1 milyon 850 bin TL,

3+1 tip daireler 1 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Almaktadır?

Doğa ile iç içe olan proje, İkiçeşmelik Mahallesi, Kuşadası, Aydın adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0541 251 02 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…