Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Elli4 Park Mini satışları başladı

Elli4 Park Mini, Sakarya Akyazı’da bulunan bir projedir. Proje Özmert Baştan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sınırlı daire sayısı olan projede satışlar başlamış durumda. Dairelerin özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Elli4 Park Mini toplam 950 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. 3 katlı bir adet bloktan oluşan projede 12 adet daire yer almaktadır. Dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Bu dairelerin her birinde dışarı açılan iki adet balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Banyoda duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Tüm dairelerde vestiyer vardır. Mutfakta ankastre set mevcuttur. Binada hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Daire içlerinde özel tasarımlı iç kapılar vardır. Dış kapı olarak ise daha güvenli olan çelik kapı bulunmaktadır.

Elli4 Park Mini projesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Projede geniş bahçe alanına yer verilmektedir. Bu bahçe alanında eğlenceli vakit geçirmek mümkündür. Ayrıca çocuklar için de mini oyun parkı site içinde yer almaktadır.

Elli4 Park Mini konum avantajları ve fiyatları

Proje konum olarak şehir merkezinde yer almaktadır. Lise, ilkokul, ortaokul, cami, sağlık ocağı, manav, eczane, hastane, belediye, market, semt pazarı, park ve alışveriş merkezine yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem minibüs hem dolmuş kullanılmaktadır. Ayrıca anayol ve cadde yakın olduğundan özel araç ile de yolculuk son derece kolaydır.

Elli4 Park Mini projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Daireler banka kredisine uygun şekildedir. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da bulunmaktadır. Bunun dışında daireleri gezmek için görüntülü arama özelliği sunulmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçmeniz gerekir. İletişim ve görüntülü gezmek için 0 (264) 418 61 61 ve 0 (535) 787 54 54 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan merak ettiğiniz bilgileri ek olarak alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız