Kategoriler
Proje Haberleri

Elli4 Park Style satışları devam ediyor

Elli4 Park Style projesi farklı konsept tasarımı ve dikkat çeken mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özmert Baştan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özmert Baştan İnşaat firması tarafından geliştirilen proje 3.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 6 tanesi 2 artı 1, 15 tanesi 3 artı 1 ve 6 tanesi 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 1.000 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş yolları ve kamelyalar  gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Jeneratör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde akrilik dolaplar ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Çamaşır odası, kiler, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Elli4 Park Style konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Akyazı İlçesi Ömercikler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Elli4 Park Style fiyatları ne kadar?

Elli4 Park Style projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 535 787 54 54 veya 0 264 418 61 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…