Kategoriler
Proje Haberleri

Ells Kartal projesinde satışlar devam ediyor

Ells Kartal konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Kartal İlçesinde yükselen proje Artuklu Yatırım Emlak A.Ş firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kartal İlçesi Hürriyet Mahallesi üzerindeki 10 bin 800 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ordu konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip, geniş balkonlu daireleri ile dikkat çekmektedir.

Proje, 237 daireden meydana gelmektedir. Proje kapsamında hobi odası, sauna, hamam, masaj odaları, açık havuz gibi olanaklar sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde fitness salonu, basketbol sahası, çalışma odası, masa tenisi, müzik odası gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri 112 metrekare ile 187 metrekare arasında değişmektedir. Özel bahçe katı daireler de proje kapsamında sunulmaktadır.

Ells Kartal fiyatları ne kadar?

Kartal konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

112-137 metrekare brüt alanlara sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 750 bin TL,

155- 187 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 daireler 2 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Ells Kartal nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kartal’ın Hürriyet konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0552 759 27 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…