Kategoriler
Proje Haberleri

Elma İnşaat Moda Temelden Satışlara Başladı

Şanlıurfa Karaköprü konut projesi Elma İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Şanlıurfa İli, Karaköprü İlçesi, Doğukent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin 2022 Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Aynı zamanda dairelerin de lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Elma İnşaat Moda konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Doğukent Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut 7 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Proje kapsamındaki site içerisinde asansör, kamera sistemi ve otopark gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda daire içleri full yapılıdır. Daireler çift balkon, mutfak dolabı, vestiyer, giyinme odası gibi donanımlara sahiptir. Üstelik duvar kağıdı, ebeveyn banyosu da dairenin sahip olduğu özellikler arasındadır.

Tek konut bloğundan Elma İnşaat Moda konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 170 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Elma İnşaat Moda Daire Fiyatları Ne Kadar?

Şanlıurfa konut projesinde yer alan dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Giriş kat dairelerin fiyatları 450 bin, 1.kat dairelerin fiyatları ise 550 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda ara kat dairelerin fiyatları da 650 bin TL’den başlamaktadır.

Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireleri en az %50 peşinat ve geri kalanı aylık taksitler ile ödeyebilme kolaylığı sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi alanı Güzelşehir Çocuk Oyun Dünyası arka sokağında yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 336 21 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Elma İnşaat Moda Temelden Satışlara Başladı” için bir yanıt

Şanlıurfada Elma İnşaat uzun Yıllardır Memleketine hizmet eden aynı zamanda çevre illerde yatırım yapan bir firma Allah işlerini rast getirsin memleket çocukları işini seven arkadaşlar

Yorumlar kapatıldı.