Kategoriler
Proje Haberleri

Elysium Park satışları devam ediyor

VIO İnşaat firması tarafından Samsun İli, Atakum İlçesi, Küçükkolpınar Mahallesi’nde Elysium Park projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Küçükkolpınar Mahallesi üzerindeki 6 bin metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilen projede satışlar başladı. 48 daireden meydana gelen projede pek çok sosyal donatı ve yeşil alan yer almaktadır. Projede daire içlerinde yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, depo/kiler gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca projenin denize olan mesafesi ile ev sahiplerine deniz manzarası keyfi sunan proje ön plana çıkmaktadır.

Sosyal donatı bakımından zengin olan site içerisinde açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, sauna, spa, buhar odası, fitness merkezi, kafe, restoran, sinema salonu gibi olanaklar sunulmaktadır. Proje 4+1 ve 4,5+1 tip dairelerden meydana geliyor. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 268 metrekare ile 274 metrekare arasında değişmektedir .

Elysium Park fiyatları ne kadar?

Konut projesinde iki tip daireler mevcuttur. Bu daireler 4+1 ve 4,5+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Bu kapsamda satışları devam eden daireler 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ayrıca daire satışlarında kişiye özel ödeme koşulları sunulabilmektedir.

Elysium Park nerede yer alıyor?

Konut projesi, Samsun’un en gözde yerlerinden Atakum’da konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje denize yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 888 88 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…