Kategoriler
Proje Haberleri

Emek Katre Evleri satışları devam ediyor

Emek Katre Evleri projesi düzgün lokasyona sahip olmakla birlikte ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ercan Özer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında site içerisinde 4 adet blok yükselmiştir. Bloklarda ise 2 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Emek Katre Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Osmangazi İlçesi Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, okullar, park,  sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Emek Katre Evleri fiyatları ne kadardır?

Emek Katre Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 420.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 247 58 58 veya 0 (530) 938 68 59 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…