Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Emerald Grand Deluxe satışları başladı

Emerald Grand Deluxe Antalya’da yer alan bir projedir. Proje Toroslar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat halinde olan projede çok sayıda farklı büyüklükte daire yer almaktadır. Satışlarına başlanan bu dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Emerald Grand Deluxe toplam 13.000 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda 9 katlı toplam 4 blok bulunmaktadır. Blokların tamamında 234 adet daire yer almaktadır. 144 adet 1 oda 1 salon tekli daire, 64 adet 2 oda 1 salon tekli daire bulunmaktadır. Bunlara ek olarak 26 adet de dubleks daire bulunmaktadır. Dairelerin hepsi modern ve kullanışlı tasarımlara sahiptir. Her birinden geniş tasarımlı balkonlar bulunmaktadır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında kullanıma müsaittir. Dairelerde ısıtma bağımsız olarak sağlanmaktadır. Her dairede klima vardır. Bu klimalar kışın ısınma yazın serinleme için kullanılmaktadır. Bloklarda katlar arasında geçiş için asansör sistemi kullanılmaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Emerald Grand Deluxe projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Bu alanlarda her daire için özel araç park etme yerleri bulunmaktadır. Güvenlik için de 7/24 kameralı güvenlik sistemleri devrededir. Konum olarak Avsallar merkeze 800 metre, Alanya Merkeze 23 kilometredir. Bölgenin en iyi plajlarından birisi olan Fuğla Plajına ise sadece 1200 metre uzaklıktadır.

Emerald Grand Deluxe sosyal donatıları ve satışları

Proje sosyal donatılar olarak zengin içeriğe sahiptir. Kişisel bakım ve güzellik için SPA, Türk hamamı, sauna, masaj salonu, buhar odası bulunmaktadır. Çocukların eğlenmesi için çocuk oyun alanı, çocuk kulübü ve çocuk parkı bulunmaktadır. Spor yapmak içinse tenis kortu ve fitness merkezi bulunmaktadır. Site içinde hem kapalı hem açık yüzme havuzları da mevcuttur. Bu yüzme havuzları yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı hazırlanmıştır.

Emerald Grand Deluxe dairelerinin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda 68 metrekare 1 oda 1 salon daireler 2 milyon 700 bin, 89 metrekare 2 oda 1 salon daireler 3 milyon 645 bin fiyata sahiptir. Son olarak projenin geniş daireleri olan 3 oda 1 salon 157 metrekare daireler 5 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve satış avantajları için 0532 227 83 77 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız