Kategoriler
Proje Haberleri

Eminevim’le hayaller gerçek oldu

Afyonkarahisar’da Eminevim’in düzenlediği törende 20 yıldır ev sahibi olma hayali kuran aileler, faizsiz Elbirliği Sistemi ile kısa bir süre içinde tapularını teslim aldı.

Eminevim öncülüğünde düzenlenen ve 800 kişinin katıldığı Afyonkarahisar’daki törende aileler tapusuna kavuştu. Törene Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, Eminevim Türkiye Satış Direktörlerinden Mustafa Şahin, Sezai Gök, STK ve iş dünyasının önemli temsilcileri katıldı. İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, tapusunu alan ailelerin Elbirliği Sistemi ile evine kavuşan 144 bine yakın aile arasına katıldığını belirterek 29 yıldır aileleri ev ve otomobil sahibi yaptıklarını söyledi.

Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, kiracı ailelerin Eminevim’in sunduğu Elbirliği Sistemi ile faiz ödemeden ve küçük birikimlerle ev sahibi olabildiğini ifade etti. Üstün, “144 bine yakın aile Elbirliği Sistemi ile ilk kez ev sahibi olma duygusunu yaşadı. Bugün tapusunu alan aileler arasında kimi 20 yıl kimi ise 20 yıldan da daha uzun bir süredir ev sahibi olamadan kira ödeyerek yaşıyordu. Ancak onlara bir hayal gibi gelen, imkansız gibi görünen kiradan kurtularak ev sahibi olma fikri, üstelik faiz ödemeden elbirliğiyle çok kısa bir sürede gerçek oldu. Biz de bu güzel anlara vesile olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.

2019 sonuna dek toplam teslimat sayısı 160 bin kişiyi aşacak

Akrones Otel’deki törende konuşan Sefa Üstün, Elbirliği Sistemi ile ilgili bilgi verdi. Üstün “Elbirliği Sistemi, her geçen gün daha çok önem kazanıyor ve daha çok tercih ediliyor. Özellikle son dönemlerde faizin sebep olduğu konut satışlarındaki durgunluk, sistemimize ilgiyi daha da artırdı. Aylık teslimat rakamlarımız 1700’ün üzerine çıktı. Son 6 ayda ise Elbirliği Sistemi yüzde 34 büyüme gerçekleştirdi. Hedeflerimiz doğrultusunda yılsonuna kadar toplamda 160 bin teslimat aşmayı planlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.