Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Proje Haberleri

Emlak Konut Avcılar Firüzköy ön talep topluyor

Emlak Konut Avcılar Firüzköy projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Avcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmektedir. 1 milyon 783 bin 072,48 metrekarelik dev arazi üzerine kurulacak olan projede yaklaşık 3 bin adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bu konutların daire ve villa tipinde 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

1.783.072,48 metrekarelik dev bir alan üzerine kurulacak olan projede konut ve ticari ünite olarak toplam 3 bin bağımsız bölüm yer almaktadır. Bu konutların daire ve villa tipinde 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca projenin 568 bin 405 metrekaresi park alanına ayrılmaktadır. Geniş bahçeli ve teraslı konut seçenekleri bulunan projede çocuk oyun alanları, süs havuzları, yürüyüş parkurları ve daha pek çok imkân yer alacaktır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Konutlar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca yalıtım yönetmeliğine uygun durumdadır. Konutların yatak odalarında ebeveyn banyosu yer alacaktır.

Emlak Konut Avcılar Firüzköy konumu ve ödeme koşulları hakkında

Emlak Konut Avcılar Firüzköy projesi, İstanbul’un Avcılar İlçesi Firüzköy mevkiinde bulunmaktadır. Ayrıca bu proje İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne ve Küçükçekmece Gölü’ne komşu konumdadır.

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’e kadar değişen farklı daire seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik Avcılar konut projesinde yaklaşık 3 bin adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Proje henüz ön talep aşamasında olup detayları ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 36 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Emlak Konut Avcılar Firüzköy ön talep topluyor” için 2 yanıt

3+1 ağırlıklı, ayrıca engelliler için daha fazla kontanjan ayrılmasını öneriyoruz

Firuzköy ön talep toplama için başvurmuştum.
Bu proje hakkında son gelişmeler hakkında bilgi alabilirmiyim.
Kolay gelsin.

Yorumlar kapatıldı.