Kategoriler
Proje Haberleri

Emlak Konut Mimar Sinan Evleri satışta

Emlak Konut Mimar Sinan Evleri projesinde satışlar başlamıştır. Söz konusu konut projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı öncülüğünde Be-Ma İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi’nde yer almaktadır. Satışların başladığı konut projesinde yüzde yirmi indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca projede farklı fırsatlar yer almaktadır. Daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında yer verilmektedir.

Proje özellikleri neler?

Emlak Konut Mimar Sinan Evleri projesi 18 bin 058,40 büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 18 bin 058,40 metrekare alan üzerinde ise toplam 286 adet mesken yer almaktadır. Konut projesinde 286 adet evin dışında ayrıca 2 adet ticari ünite yer almaktadır.

Mimar Sinan Evleri konut projesinde iki farklı konut tipine yer verilmektedir. Bu projede yer alan dairelerin tiplerine baktığımızda 2+1 ve 3+1 tip konutların proje içerisinde yer aldığı görülmektedir. 2+1 tip daireler dokuz farklı tipte tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 102.53 metrekare ile 118.76 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip konutların büyüklükleri ise henüz belli değildir.

Emlak Konut Mimar Sinan Evleri projesinin 4 bin 900 metrekaresi yeşil ve peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Bu alan içerisinde çocuk oyun alanları ve açık otopark yer almaktadır. Sultanbeyli konut projesinin teslim tarihi ise, 24 ay sonra teslim edilmesi planlanmaktadır. Yatay mimari konseptiyle dikkat çeken konut projesi Millet Bahçesi’ne yakın bir konumda yer almaktadır.

Emlak Konut Mimar Sinan Evleri ödeme planı nasıl?

Konut projesinde liste fiyatları üzerinden yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Kalan tutar ise 180 aya varan vade fırsatı ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi Kuzey Marmara ve TEM otoyoluna yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Sabiha Gökçen Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakın bir konumdadır. Konut projesi ayrıca Samandıra Metro Durağına oldukça yakın bir bölgede yer almaktadır. Emlak Konut GYO satış ofisi Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokağı, No:7 D:2B, 34746 Ataşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Projenin konumu

Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 36 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…