Kategoriler
Proje Haberleri

Emlak Konut Yeni Fikirtepe şimdi satışta

Emlak Konut Yeni Fikirtepe projesi şimdi satışa sunulmuştur. Proje bir kentsel dönüşüm projesi olarak toplam 18 etaptan oluşmaktadır. Konut projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Emlak Konu GYO güvencesi ile inşa edilmektedir. Fikirtepe konut projesi şimdi yüzde 0.99 faiz oranı ile satışa sunulmuştur.

Projenin özellikleri neler?

18 etaptan oluşan proje içerisinde 10 bin adet konut, 256 adet ticari alan ve 503 adet ofis bulunmaktadır. Projedeki dairelerin 1 artı 1’den 7 artı 1’e kadar değişen normal ve dubleks konut seçenekleri mevcuttur. Ayrıca kentsel dönüşüm projesinde Prestij Caddesi gibi alanlar yer almaktadır. Fikirtepe projesinin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Emlak Konut bu yeni projesi ile güvenli ve konforlu konutları, sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri ve geniş bulvarları ile dikkat çekmektedir. Üstelik eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanları ile bütün detayları yeniden tasarlanmıştır. 18 etaptan meydana gelen proje içerisinde 10 bin adet konut, 256 adet ticari alan ve 503 adet ofis bulunmaktadır. Projedeki konutların 1 artı 1’den 7 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur.

Emlak Konut Yeni Fikirtepe yüzde 0.99 faizle satışta

Fikirtepe konut projesi yüzde 0.99 faiz oranı ile satışa sunulmuştur. Konut projesinde yer alan 2 nolu parselde 457 adet daire yer almaktadır. 3 nolu parsel üzerinde toplam 1464 adet mesken yer almaktadır. 4 nolu parsel üzerinde toplam 195 adet mesken yer almaktadır. 5 nolu parsel üzerinde toplam 438 adet konut yer almaktadır. 6 nolu parsel üzerinde toplam 609 adet daire yer almaktadır. 7 nolu parsel üzerinde toplam 136 adet ev yer almaktadır. 8 nolu parsel üzerinde toplam 618 adet mesken yer almaktadır. Ayrıca 9 nolu parsel üzerinde toplam 555 adet mesken yer almaktadır.

10 nolu parsel üzerinde toplam 273 adet konut yer almaktadır. 11 nolu parsel üzerinde toplam 1.098 adet ev yer almaktadır. 12 nolu parsel üzerinde toplam 855 adet daire yer almaktadır. 13 nolu parsel üzerinde toplam 881 adet mesken yer almaktadır. 14 nolu parsel üzerinde toplam 249 adet mesken yer almaktadır. 15 nolu parsel üzerinde toplam 258 adet mesken yer almaktadır. 16 nolu parsel üzerinde toplam 625 adet mesken yer almaktadır. 18 nolu parsel üzerinde toplam 503 adet daire yer almaktadır. Ayrıca 19 nolu parsel üzerinde toplam 253 adet konut yer almaktadır.

Emlak Konut Yeni Fikirtepe projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, süs havuzu, yürüyüş parkuru ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Hatta projedeki konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Emlak Konut Yeni Fikirtepe nerede yer alıyor

Konut projesi, İstanbul’un Kadıköy İlçesi, Fikirtepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje ile birlikte İstanbul’un en gözde semtlerinden biri haline gelmektedir. Emlak Konut Yeni Fikirtepe projesi ön talep toplama aşamasındadır. Ayrıca ödeme planı daire fiyatları, teslim tarihi henüz beli değildir. Sonuçta detaylar belli olduğunda tüm bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 36 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…