Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri

Emlak Konut’tan 30 daire satışta

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından farklı projelerde yer alan toplam 30 adet daire satışa sunuluyor.

Burgazkent projesi, Esenler Emlak Konutları projesi, Ayazma Emlak Konutları projesi ve Spradon Quartz projelerinde yer alan toplam 30 adet konut Emlak Konut GYO tarafından satışa sunuluyor.

Spradon Quartz projesinde yer alan ve satışa sunulan konutlar 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1 tipindeki daireler satışa sunulurken dairelerin net büyüklüğü ise 42,94 metrekare büyüklüğe sahip.

Esenler Emlak Konutları projesinde yer alan ve satışa sunulan konutlar 766 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan ve satışa sunulan 4 adet konutun hepsi 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 143,52 metrekare olarak tasarlandı.

Burgazkent projesinde yer alan ve satışa sunulan konutlar ise 275 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan ve satışa sunulan 3+1 tipindeki dairelerin alanları ise net 121,88 metrekare büyüklüğü sahip.

Ayazma Emlak Konutları projesinde ise yer alan ve satışa sunulan toplam 24 adet konutlar 583 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Satışa sunulan 24 dairenin tamamı 2+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.