Kategoriler
Proje Haberleri

Empire House Kartepe satışları devam ediyor

Empire House Kartepe konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde yükselen proje Terna Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar normal daire ve villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi üzerindeki 10 bin 300 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire ve tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kocaeli konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon, spor aydınlatma gibi olanaklar mevcuttur.

Projenin 6 bin metrekaresi yeşil alana ayrılmıştır. Proje 48 daire ve 15 villadan meydana gelmektedir. Daireler 3+1, villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 130 metrekare ile 154 metrekare arasında değişmektedir. Villalar ise 194 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında yüzme havuzu, fitness salonu, kafeterya, çocuk parkı, bisiklet-yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Ayrıca daireye özel otopark, kapıcı, kamera sistemi  gibi olanaklar da mevcuttur.

Empire House Kartepe fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 2 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutların fiyatları 2 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

154 metrekare brüt alana sahip 3+1  tip konutların fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 200 metrekare alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları ise 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Empire House Kartepe nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 380 06 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…