Kategoriler
Proje Haberleri

Erçelik Sitesi satışları başladı

Erçelik Sitesi projesi kullanışlı, modern tasarımı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şanlı Emlak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şanlı İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede 1 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 44 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 40 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak Afjet jeotermal ısıtma sistemi kullanılmaktadır.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ocak, davlumbaz ve fırından oluşan ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Dairelerde köşe koltuk, masa, sandalye, perde, yatak, gardırop , LCD TV, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi yer almaktadır.

Erçelik Sitesi konumu hakkında

Proje, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Derviş Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Afjet kurumu karşı arasında yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Erçelik Sitesi fiyatları ne kadardır?

Erçelik Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 44 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (272) 214 66 34 veya 0 (555) 338 80 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…