Kategoriler
Proje Haberleri

Ergünkent Bulvar Plus satışları devam ediyor

Ergünkent Bulvar Plus projesi geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ergünkent İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet konut bloğu ve 1 adet ticari ünite bloğu olmak üzere toplam 9 adet blok yer almaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ergünkent İnşaat A.Ş. güvencesi ile yükselen projede 8 adet konut bloğu ve 1 adet ticari ünite bloğu olmak üzere toplam 9 adet blok mevcuttur. Konut bloklarında 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 126 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 198 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanları ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ergünkent Bulvar Plus konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balkan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin ana bulvarı üzerinde yükselmektedir. Söz konusu proje İstanbul – İzmir çevre yoluna 6 dakika uzaklıktadır. Uludağ Üniversitesi 13 dakika, Mudanya İdo İskelesi 20 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Muhitinde market, park, okullar, sağlık ocağı, hastane ve eczane mevcuttur. Üstelik metro ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Ergünkent Bulvar Plus fiyatları ne kadardır?

Ergünkent Bulvar Plus projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 126 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.135.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.670.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 198 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.060.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (553) 777 15 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…