Kategoriler
Proje Haberleri

Erguvan Premium Residence projesinde taksitle ödeme

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Erguvan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Erguvan Premium Residence konut projesi, toplam 10 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 2 blokta 284 adet daire ve 10 adet ticari ünite mevcut. Projede 178 adet 1+1, 88 adet 2+1, 9 adet 3+1 ve 9 adet 4+1 daire yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 55 metrekare ila 158 metrekare arasında değişiyor.

Projenin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Erguvan Premium Residence konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 375 bin TL’den fiyatlarla, 2+1’ler 567 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 725 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Erguvan Premium Residence projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, market, kafe, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, kuaför, masa tenisi ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Proje nerede yükseliyor?

Proje, Anadolu yakasının gelişmekte olan bölgelerinden Kurtköy’de inşa ediliyor. Teknopark İstanbul’un hemen yanında hayata geçirilen proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da yürüme uzaklığında yer alıyor.

Erguvan Premium Residence projesi, Ankara Caddesi No: 488 Kurtköy-Pendik/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 5 374 numaralı telefondan ulaşılıyor.