Kategoriler
Proje Haberleri

Erikliman Konutları Giresun projesinde son fırsatlar!

Erikliman Konutları Giresun konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Giresun’un Merkez İlçesinde yükselen proje Afta İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merkez İlçesi Erikliman Mahallesi üzerindeki 6 bin 600 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Bu alanın 4 bin 600 metrekarelik kısmıysa yeşil alana ayrılmıştır. Proje 4 konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Erikliman Konutları Giresun kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler balkon, ebeveyn banyosu gibi donanımlara sahiptir.  Ayrıca daireler eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Site içerisinde ise kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kameralı güvenlik gibi olanaklara da sahiptir. Bunların yanı sıra projede açık otopark, merkezi uydu sistemi, sauna, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Bursa konut projesinde 100 adet daire yer almakta olup iki tip daire seçeneği mevcuttur. Konutlar 3+1 ve 4+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 174 metrekare ile 204 metrekare arasında değişmektedir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte daire satışları devam etmektedir. Proje kapsamında ayrıca pek çok sosyal yaşam alanları yer almaktadır.

Erikliman Konutları Giresun konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Giresun Merkez/Erikliman Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje İzmir Yolu’na oldukça yakın bir lokasyondadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 3+1 tip dairelerin fiyatları 610 bin TL ile 750 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca daireler banka kredisine uygun durumdadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0454 505 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…