Kategoriler
Proje Haberleri

Erkaya Twins lansmanında İnşaat Sektörü bir ayara geldi

Erkaya İnşaat’ın, Menemen Koyundere’de hayata geçirdiği Erkaya Twins lansmanı gerçekleştirilmiştir. Lansmanda çok sayıda davetli bir araya gelmiştir. Lansmanı Şekerağa karakteriyle ünlenen tiyatro ve dizi oyuncusu Yüksel Ünal sunmuştur. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ve inşaat sektörü temsilcileri de lansmana katılmıştır. Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, Karşıyaka bölgesinde yıllardır önemli projelere imza attıklarını belirtmiştir. Ayrıca Erkaya Twins’in bölgeye değer katacağını söylemiştir.

Yıllardır müşterilerle güvene dayalı ilişkiler geliştirdiklerini ve kentsel dönüşüm konusunda pek çok projede yer aldıklarını kaydeden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Artık kendi adımızı taşıyan prestijli site projeleriyle sektörde büyümeye devam edeceğiz. Bunun ilkini yine Koyundere’de Erkaya Life ile birlikte başardık. Orada 120 konutun anahtarlarını sahiplerine teslim ettik. Projede 4 ay içinde yaşam başlayacak. Şimdi de, hem mimarisi hem de sosyal donatıları ve peyzajıyla keyifli bir yaşam imkanı sağlayacak Erkaya Twins’in heyecanını yaşıyoruz”

Erkaya Twins Tanıtıldı

Doğan Kaya, deprem ve pandemiden dolayı insanların doğa özleminin arttığını söylemiştir. Ayrıca ailelerin 4 duvar içinde yaşamaktansa site yaşamını tercih ettiklerini kaydetmiştir. “Özellikle çocuklu aileler pandemi döneminde sıkıntılı günler yaşamıştır. Kendi sosyal olanakları parkları bahçeleri olan sitelerde ise bu sıkıntı hissedilmemiştir. Biz de bu gereksinimlerden yola çıkarak doğayla iç içe yaşama olanaklarını bünyesinde barındıran site projelerine yöneldik. Erkaya Twins, konum ve olanaklarıyla hem yatırımlık hem de oturumluk bir proje olarak tasarlanmıştır” dedi.

Proje konumu ve sosyal olanaklarıyla dikkat çekmektedir

Doğan Kaya, Erkaya Twins projesinde site sakinleri için tüm ayrıntıları düşündüklerine dikkat çekmiştir. Ayrıca sözlerine şöyle devam etti: “Projede birçok özellik bir arada sunulmaktadırç Özellikle mimari tasarım olarak konutların kullanışlı olmasına özen gösterdik. Proje toplamda 12 bin 400 metrekarelik bir alan üzerinde yer almaktadır. İki çeşit 3 + 1 daire tipine sahip toplam 180 daire inşa etmekteyiz. Şu anda temel çalışmalarımız başlamıştır. Konutları Aralık 2023’te teslim etmeyi planlanmaktayız. Proje içinde iki farklı havuz, 2 çocuk parkı, açık otopark, sosyal alanlar ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunması planlanmaktadır. Elektrikli araçlar için şarj istasyonları da yer alacaktır. Ön satışlar başlamıştır. Projemiz hem İzmir’den hem de şehir dışından talep görmektedir. Örnek dairemizi de ziyaretçilerin beğenisine sunmaktayız. Erkaya Twins, İZBAN ve toplu ulaşımına çok yakın konumda yer almaktadır. Proje otobana ise 3 dakika mesafede yer almaktadır. Toplamda 153 milyonluk bir yatırım gerçekleştirmiş olacağız”

Doğan Kaya, başarısının sırrının yaptığı işi sevmek, sahiplenmek ve cesaretli olmaktan geçtiğini dile getirmiştir. Projenin İzmir’in kuzey bölgesinin giderek değerleneceğini belirtmektedir. Ayrıca şehrin kuzey aksında yeni konut projeleriyle, sektördeki yatırımlarına devam edeceklerini de söylemiştir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…