Kategoriler
Proje Haberleri

Erkaya Twins ön talep topluyor

Erkaya İnşaat, sektörde 25 yılı geride bırakmıştır. Firma, Menemen Koyundere’de inşasına başladığı Erkaya Twins projesiyle konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat sağlamaktadır. Erkaya İnşaat, Doğan Kaya tarafından 1997 yılında kurulmuştur. Bugüne dek hem kentsel dönüşüm hem de özel konut projeleriyle yüzlerce aileyi konut sahibi yapmıştır. Şirket yeni projesi ile yatırımcılara 15 Nisan tarihine kadar lansmana özel fiyat avantajı sağlayacaktır.

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, İzmir’de kentsel dönüşüm konusunda öncü firmalardan biri olduklarını belirtmiştir. Ayrıca Karşıyaka bölgesinde senelerdir önemli projelere imza attıklarını ifade etmiştir. Doğan Kaya, senelerdir müşterileriyle güvene dayalı ilişkiler geliştirdiklerini ve artık kendi adlarını taşıyan prestijli site projelerine imza attıklarını belirmiştir. Ayrıca Kaya; “Kentsel dönüşüm konusunda pek çok projede bulunduk. Artık kendimiz yeni yaşam alanları geliştiriyoruz. Bunun ilkini yine Koyundere’de Erkaya Life ile beraber başardık. Orada 120 konutun anahtarlarını sahiplerine teslim ettik. Projede 4 ay içinde yaşam başlayacak. Şimdi de Erkaya Twins ile hem mimarisi hem de sosyal donatıları ve peyzajıyla keyifli bir yaşam fırsatı sağlanacaktır. Yeni projemizin için heyecanı içindeyiz. 09 Nisan Cumartesi günü projenin lansmanını gerçekleştireceğiz.” dedi.

Erkaya Twins ile Yeni Bir Yaşam Alanı Oluşturduk

Doğan Kaya, deprem ve salgın sebebiyle insanların doğa özleminin arttığını belirtmiştir. Ayrıca ailelerin 4 duvar içinde yaşamaktansa site yaşamını tercih ettiklerini kaydetmiştir. Doğan Kaya; “Özellikle çocuklu aileler Covid-19 salgın sürecinde zorlu günler yaşamıştır. Kendi sosyal donatıları parkları bahçeleri olan sitelerde ise bu problemler hissedilmedi. Biz de bu ihtiyaçlardan dolayo doğayla iç içe yaşama olanakları barındıran site projelerine yöneldik. Erkaya Twins’i, konum ve olanaklarıyla hem yatırımlık hem de oturumluk bir proje olarak planladık.” şeklinde konuştu.

Konumu ve Sosyal Donatılarıyla Dikkat Çekiyor

Doğan Kaya, Erkaya Twins projesi hakkında bilgi vermiştir. Doğan Kaya; “Projede birçok özellik bir arada sunulmaktadır. Özellikle mimari tasarım olarak konutların kullanışlı olmasına özen gösterdik. Proje toplamda 12.400 metrekarelik bir alan üzerinde yer almaktadır. İki çeşit 3 artı 1 daire tipine sahip toplam 180 daire inşa edeceğiz. Şu anda temel çalışmalarımız başlamıştır. Konutları Aralık 2023 tarihinde teslim etmeyi planlıyoruz. Proje içerisinde iki farklı yüzme havuzu, 2 çocuk parkı, açık otopark, sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti bulunacaktır. Elektrikli araçlar için şarj istasyonları da yer almaktadır. Ön satışlar başladı. Projemiz hem İzmir’den hem de şehir dışından ilgi görmektedir. Örnek dairemiz de kısa süre içinde ziyaretçilerini ağırlayacak. Erkaya Twins, İZBAN ve toplu ulaşımına çok yakın konumda yer almaktadır. Otobana ise 3 dakika mesafede yer almaktadır. Toplamda 153 milyonluk bir yatırım gerçekleştirmiş olacağız.” sözlerini kaydetmiştir.

Yaptığınız İşi Sevin, Cesur Olun!

Doğan Kaya, başarısının sırrının yaptığı işi sevmek, sahiplenmek ve cesaretli olmaktan geçtiğini ifade etmiştir. İzmir’in kuzey bölgesinin giderek değerleneceğini belirtmiştir. Ayrıca şehrin kuzey aksında yeni konut projeleriyle, sektördeki yatırımlarına devam edeceklerini de sözlerine eklemiştir. Ailenin üçüncü kuşak temsilcisi Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Dilan Kaya da, sektörde güven kavramının önemine değinmiştir. Dilan Kaya, Erkaya İnşaat’ın müşterileriyle olan iletişimini sürekli güçlendirdiklerini; kurumsallaşma ve markalaşma yolunda önemli adımlar attıklarına dikkat çekmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…