Kategoriler
Proje Haberleri

Erkut Time banka kredisine uygun

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Erkut İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Erkut Time projesi, toplam 67 adet daireden meydana geliyor. Proje, gelenekselle modern yaşamı bir arada sunuyor.

Erkut Time projesi konut tipleri

Erkut Time projesinde, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Alıcılar bu konut tiplerinden istediklerini seçebiliyor.

Erkut Time projesi konut büyüklükleri

Erkut Time projesindeki 4+1 daireler 210 metrekareden başlayan büyüklüklere, 5+1’ler ise 320 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip.

Erkut Time projesi fiyat bilgileri

Erkut Time projesindeki 4+1 daireler 822 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 5+1’ler ise 1 milyon 315 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Erkut Time projesi ödeme tipleri

Şu an yüzde 30’u satılmış durumda bulunan Erkut Time inşaat projesinde, çeşitli ödeme seçenekleri mevcut durumda. Projeden banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olabilmek mümkün.

Erkut Time projesi teslim tarihi

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen Erkut Time projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği tahmin ediliyor.

Erkut Time projesi site özellikleri

Erkut Time projesi, zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan projede; müzik odası, spor alanları, mini basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, genç oyun odası, cep sineması, fitness salonu, sauna, soyunma odası, yeşil alan, doğa manzaralı teras, açık otopark, kapalı otopark ve launch bar gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Erkut Time projesi nerede yükseliyor?

Erkut Time projesi, merkezi bir konumda yükseliyor. Proje, caddeye oldukça yakın bir konumda bulunuyor. Erkut Time projesi, Alpaslan Mah. Farabi Cad. No: 11 Melikgazi/Kayseri adresinde yer alıyor.

Erkut Time projesi telefonu

Erkut Time projesine şu telefon numarasından ulaşabilmek mümkün bulunuyor: 0 352 222 35 51