Kategoriler
Proje Haberleri

Pırıltı Life Evleri 4 lansman fiyatlarıyla satışta

Pırıltı Life Evleri 4 projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan bir projedir. Proje FSM Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Lansman fiyatları ile daire satışlarına başlanan proje, 2+1 dairelerden oluşmaktadır. Satışı başlayan dairelerin özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Pırıltı Life Evleri 4 tamamı 2 oda 1 salon olan dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin oda sayısı aynı olsa da tipleri değişiktir. Bazı daireler 2 oda 1 salon açık dairelerdir. Bazı dairelerde ise mutfak ile salon ayrıdır. Üçüncü tip daireler ise dubleks şeklindedir. Lake iç kapılar ve mutfak dolapları vardır. Derzli parke zemin ile döşenmiştir. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın serinlemek için klima kullanılmaktadır. Dairelerin tabanlarında dekoratif ışık bandı vardır. Binalar 2,90 metre yüksekliğinde ferah şekilde tasarlanmıştır. Dış cephe ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Mutfaklarda üçlü ankastre set bulunmaktadır.

Pırıltı Life Evleri 4 projesinde bina girişinde butonlu kapı girişi vardır. Güvenlik için görüntülü diafon sistemi vardır. Dairelerde temiz hava almak için balkonlar vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Manzara olarak park, yeşil alan ile şehir manzarası vardır.

Pırıltı Life Evleri 4 nerede yer alıyor?

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Şehir merkezi, polis merkezi, alışveriş merkezi, lise, ilkokul, ortaokul, market, eczane, eğlence merkezine yakındır. Merkez cami, İzmir yolu, çocuk hastanesi ve sağlık ocağına yürüme mesafesindedir. Daha uzak yerlere gitmek için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak dolmuş ve metro bulunmaktadır. Özel araç ile ulaşım için ise anayol ve cadde kullanılmaktadır.

Projede yer alan dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklükleri ve tiplerine göre değişmektedir. Tek katlı brüt 110, net 90 metrekare olan daireler şu anda 2 milyon 159 binden başlamaktadır. Diğer dairelerin güncel fiyatlarını ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 390 00 36 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız