Kategoriler
Proje Haberleri

Erves Kuzey satışları başladı

Erves Kuzey projesi incelikli detayları ve eşsiz konumu ile merkezde lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erves İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde az katlı 2 blok ve toplam 12 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erves İmzası taşıyan projede her biri 2 katlı olmak üzere 2 adet blok konumlandırılmıştır. Bloklarda toplam 12 adet dair ve ticari üniteler yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 daireler brüt 130 metrekare ile 135 metrekare kullanım alanlarına sahiptir. Fore kazık temel sistemiyle geliştirilmiş deprem güvenliği sağlanmaktadır. Bununla birlikte sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Fiber internet ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konsept mutfak ve banyo tasarımları, ebeveyn banyosu, çamaşır odası ve kiler seçeneği gibi pek çok özellik yer almaktadır. Mutfaktan açılan ferah balkonlar ve yüksek tavanlı, geniş ve ferah odalar yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Erves Kuzey konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Köprübaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje eşsiz bir manzaraya sahiptir. Önü kapanmayacak konumda ve 3 cephesi açık panoramik şehir manzarasına hakimdir. Üstelik Serdivan AVM, Agora AVM ve park alanlarına yürüme mesafesindedir. Market, eğitim kurumları ve sağlık kurumları da yakın konumda yer almaktadır.

Erves Kuzey fiyatları ne kadar?

Erves Kuzey projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 135 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 273 14 70 veya 0 (532) 510 67 37 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…