Kategoriler
Proje Haberleri

Esenşehir 2 daire satışları devam ediyor

Esenşehir 2 projesi Kastamonu merkezde yer alan bir projedir. Özakkaya İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projede teslimatlar 2022 Eylül ayında gerçekleşecek. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, proje detayları ve dairelerin fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Esenşehir 2 projesi 6.732 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu inşaat alanı üzerinde toplam 56 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde hazırlanmaktadır. Bloklar toplam 14 katlıdır. Özel olarak ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Katlar arasında kolay iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış temiz hava almaya müsaittir. Mutfak ile salon ayrı ayrıdır. Banyonun dışında ayrıca WC’de bulunmaktadır.

Esenşehir 2 projesinde araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Yangın ihtimaline karşı özel yangın alarmı ve binalarda yangın merdiveni mevcuttur. Ortak kullanımlı uydu, fiber internet ve kablo TV vardır. Site içinde çocuklar için özel oyun alanı ve yetişkinler için özel dinlenme alanları planlanmaktadır.

Esenşehir 2 daireleri satışları

Proje önemli yerlere yakın mesafededir. Cami, semt pazarı, ilkokul, ortaokul, lise, market, eğlence merkezi, pastane, kafe gibi yerlere yakındır. Sağlık hizmetleri olarak hastane, eczane ve sağlık ocağına yakındır. Uzak yerlere ulaşım için toplu taşıma araçları kullanılabilir. Bunun için otobüs durağı hemen yakında yer almaktadır.

Esenşehir 2 projesindeki 2 oda 1 salon daireler 112 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 175 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Projenin geniş daireleri olan 4+1 ler ise 190 metrekaredir. Şu an dairelerin yapımları devam etmektedir. Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Daireler hakkında daha fazla bilgi almak ve ödeme koşullarını öğrenmek için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (553) 789 06 37 numarası bulunmaktadır. Ayrıca proje firmasının sitesinden de proje hakkında ilerlemeleri izleyebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayın