Kategoriler
Proje Haberleri

Eska Referans satışları başladı

Eska Referans projesi doğa ile iç içe yemyeşil bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eska Emlak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 9 katlı 2 blok yükselmektedir. Bloklardaki daireler ise 1 artı 1 arakat ve teraslı konut tipi ile 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eska Emlak İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 9 katlı 2 blok yükselmektedir. Bloklardaki daireler ise 1 artı 1 arakat ve teraslı konut tipi ile 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 1 artı 1 teraslı dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 77 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde squash ve fitness salonu, sinema salonu, etüt merkezi, buhar odası, sauna ve hamam bulunmaktadır. Bloklarda 12 kişilik çift asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Eska Referans konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çevresinde zincir marketler, kafeler, eğitim kurumları, sağlık kurumları, jandarma ve polis merkezi mevcuttur. Bununla birlikte ihtiyacınız olan bütün konumlara yürüme mesafesinde ulaşmak mümkün.

Eska Referans fiyatları ne kadar?

Eska Referans projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 870.000 TL ile 960.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 teraslı dairelerin fiyatı 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 77 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 083 39 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…