Kategoriler
Proje Haberleri

Esmira Suites sosyal donatı özellikleri

İzmir’in Menemen ilçesinde, Ayhan Gültekin İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Esmira Suites konut projesi, tek blokta toplam 48 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte, 3+1 dubleks tipte ve 4+1 dubleks tipte konutlar yer alıyor. Projedeki 2+1’ler brüt 120, net 95 metrekare, 3+1’ler brüt 180, net 145 metrekare, 3+1 dubleksler +50 metrekare teras ve 4+1 dubleksler 80 metrekare teras büyüklüğüne sahip durumda bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Esmira Suites konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutlar 420 bin TL ila 450 bin TL arasında, projedeki 3+1 tipteki daireler ise 650 bin TL ila 700 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Satılık 40 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, daire bedelinin yarısını peşin kalanını ise teslimde kredi çekerek ödeyebilmek mümkün. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olunabiliyor.

Esmira Suites konut projesi sosyal donatı özellikleri hangileri?

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Bunlardan bazıları açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve merkezi uydu sistemi.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Intercom sistemli konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Split klimalı konut projesinde, ebeveyn banyosu da mevcut. Duşakabinli projede, balkon da var. Projede, geniş peyzaj alanları da bulunuyor.

Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yükseliyor. Toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda bulunan Esmira Suites konut projesi, 30 Ağustos Mah. 7112. Sok. Menemen/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0232 372 66 66 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.