Kategoriler
Proje Haberleri

Esmo City İnegöl satışları başladı

Esmo City projesi ayrıcalıklı yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Elber İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 30 adet lüks yapıda daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Elber İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 30 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 141 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, oturma alanları ve süs havuzu yer almaktadır. Su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Esmo City konumu hakkında

Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Alanyurt Kozluca Yolu üzerinde yer almaktadır. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve eğitim kurumları mevcuttur. Üstelik dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Esmo City projesinde brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.875.000 TL ile 2.177.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 405 05 59 veya 0 (532) 419 16 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…