Kategoriler
Proje Haberleri

Esse Life Denizli satışları devam ediyor

Esse Life Denizli projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hüsna Uzun İç Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta 40 adet daire bulunmaktadır.  Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisindeki 2 blokta 40 adet daire bulunmaktadır.  Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 40 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 1.100 metrekarelik yeşil alan ve peyzaj, bahçe düzenlemesi yapılmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra otoparktan tüm katlara asansör, bodrum katında her daireye özel depo, sığınak, hidrofor,  su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi ile yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her detayı düşünülmüş ve özel tasarlanmış iç mimari tasarımı yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Esse Life Denizli konumu hakkında

Proje, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Selçuk Bey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Esse Life Denizli fiyatları ne kadardır?

Esse Life Denizli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL ile 2.050.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (258) 264 86 76 veya 0 (554) 395 53 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…