Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru fiyat bilgileri

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Başakşehir ilçesinde, Polatyol firması tarafından inşa edilen Eston Şehir Koru konut projesi, toplam 44 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ağırlıklı olarak villaların yer aldığı konut projesinde, toplam 1090 konut ve 31 ticari ünite mevcut durumda. Konut projesinde 3+1 tipte ve 5+1 tipte daireler var. Konut büyüklüklerinin 126 metrekare ila 323 metrekare arasında bulunduğu inşaat projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Eston Şehir Koru konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 daireler 707 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 1 milyon 5 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 daireler ise 1 milyon 17 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 10 peşinat vererek kalan kısım için 0.98 faiz oranlı 120 aylık banka kredisi kullanabilme olanağı var. Ayrıca projede yüzde 10 peşinat verip şirket bünyesinde vade farksız 60 ay taksit yapabilmek de mümkün.

Eston Şehir Koru konut projesi sosyal donatı özellikleri hangileri?

Konut projesinde çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, restoran ve kafe, parti alanı, futbol ve basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede, ebeveyn banyosu da var.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi; İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolay ulaşılabilen bir konumda hayata geçiriliyor. Toplu ulaşım olanaklarına da yakın bir yerde yükselen konut projesi; Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji, MEF Okulları, Alkev ve İstanbul Community School’a oldukça yakın mesafede.

Eston Şehir Koru konut projesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mah. 2801 Sok. 35538 Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 86 16