Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru fiyat listesi

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Polatyol firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Eston Şehir Koru fiyat listesi 2020 yılı itibarı ile güncellendi.

Projede teslimlerin 2020 yılı ortalarında tamamlanarak konut sahiplerine teslim etmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi devam ediyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Eston Şehir Koru projesi bünyesinde bin 90 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar dört katlı olacak şekilde tasarlandı.

Eston Şehir Koru projesinde yer alan konut blokları 2+1 tip dairelerden başlayarak 5.5+2 tip dairelere kadar varan geniş bir konut tiplerine sahiptir. Projede yer alan konut blokları 2 katlı ikiz villalardan, tek kat ve dubleks tiplerine sahip 3 katlı, dubleks 4 katlı, 5 ve 7-8 katlı apartmanlardan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Eston Şehir Koru projesinde bulunan konutlar 2 farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 ile 4+1 olarak inşa ediliyor. 3+1 dairelerin alanları 171.4 metrekare olarak belirlenmiş durumda. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 202 metrekare olarak belirlendi. Konutların büyüklükleri beş farklı plandan meydana geliyor.

Eston Şehir Koru fiyat listesi ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Eston Şehir Koru fiyat listesi kapsamında projedeki 3+1 tipindeki konutların fiyatları 1 milyon 259 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 tipindeki satılık dairelerin fiyatları ise 1 milyon 305 bin TL’den başlıyor. Projede daire satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Eston Şehir Koru projesinde yer alan konutlar için yüzde 10 peşinat ödedikten sonra kalan tutar yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 ay vadelendirme mümkün oluyor. Projede 5 bin 700 TL’den başlayan taksitlerle 60 ay vade ile 252 metrekare büyüklüğe sahip 4.5+1 tip bahçeli dubleks daire sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Proje nerede yükseliyor?

Tem oto yoluna 5 km, D-100 oto yoluna 12 km mesafede yer alan proje Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, Çınarlı Caddesi, 34494 Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Projede kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, sağlık merkezi, yürüyüş yolları, açık meditasyon alanları, mini futbol, basketbol sahaları, tenis kortu, bisiklet yolu, koşu yolu, açık hava sineması sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca yoga ve meditasyon alanı, barbekü ve piknik alanı, koru alanı, meyve bahçesi, evcil hayvan parkı gibi alanlar da yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Eston Şehir Koru projesinin 2020 yılı ikinci çeyreğinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.