Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Eston Şehir Koru’da 5 bin 500 TL taksitle

İstanbul İli, Bahçeşehir İlçesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesinde hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde kampanya başladı.

44 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde toplam 1.090 adet bağımsız bölümden meydana gelen daire villalardan ve 31 adet ticari üniteden oluşuyor.

Eston Şehir Koru projesinde başlatılan kampanyaya göre lansmana özel fırsatlarla yüzde 5 peşin ve 5 bin 500 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin de yer aldığı Eston Şehir Koru projesindeki bu kampanya yüzde 50 banka kredisi kullanılıp yüzde 45 ara ödeme yapıldığında geçerli oluyor.

90 bin metrekare yeşil alan, 215 bin metrekare toplam yaşam alanı, 25 bin metrekare aktivite ve oyun alanı, 3 bin metrekare spor sağlık ve güzellik merkezi, 7 bin metrekare ticaret alanı bulunan Eston Şehir Koru projesinde meydanlar, korular, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri, gölet, özel evcil hayvan parkı gibi alanlar yer alıyor.

2019 yılının ikinci yarısında teslim edilmesi planlanan Eston Şehir Koru projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL’den başlıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları ise 640 bin TL’den başlıyor. Bahçeli evlerin fiyatı ise 900 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Tel: 444 86 16