Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Eston Şehir Koru’da yüzde 10 peşinatla

İstanbul, Avrupa Yakası, Başakşehir, Bahçeşehir’de Polat Yol İnşaat tarafından inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

44 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen konut projesinde konutların dışında ayrıca villalarda yer alıyor. Söz konusu konut projesinde toplam 1.090 adet daire ve 31 adet ticari ünite yer almaktadır. Projede yer alan konuların bir kısmı iki katlı ikiz villalardan,  tek kat ve dubleks tiplerine sahip 3 katlı konut bloklarından, dubleks dört katlı konut bloklardan, 5,7 ve 8 katlı konut bloklarından meydana geliyor.

Konut projesinde 2+1 tip dairelerden 5.5+2 tip dairelere kadar değişen geniş bir konut yelpazesi yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 126 metrekare ile 323 metrekare arasında değişiyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Projede satışları devam eden 170 metrekareden başlayan Koru Daireler 55 bin TL’den başlayan peşinatlarla satışa sunuluyor. Koru Dairelerde taksitler ise 4 bin 500 TL’den başlamaktadır. Projenin 2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Eston Şehir Koru ödeme seçenekleri neler?

Konut projesinde yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı elde ediliyor. Daha sonra kalan tutar için ise 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile ödeme yaparak konut sahibi olabiliyorsunuz.

Projede satılık konut fiyatları ne kadar?

Konut projesindeki satışlar tüm hızıyla devam ediyor.  Kalan 171.40 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 daireler 1 milyon 5 bin TL’den başlıyor. Diğer kalan 202 metrekare 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 387 bin TL’den başlıyor.

Eston Şehir Koru konut projesi sosyal donatı özellikleri hangileri?

Konut projesinde çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, restoran ve kafe, parti alanı, futbol ve basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu gibi birçok sosyal alanlar yer alıyor.

Konut projesi; İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolay ulaşılabilen bir konumda hayata geçiriliyor. Toplu ulaşım olanaklarına da yakın bir yerde yükselen konut projesi; Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji, MEF Okulları, Alkev ve İstanbul Community School’a oldukça yakın mesafede.

Eston Şehir Koru konut projesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, 2801 Sokak, 35538 Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 86 16