Kategoriler
Proje Haberleri

Etna Sarıçiçek Evleri satışları devam ediyor

Etna Sarıçiçek Evleri İstanbul Çekmeköy’de bulunan  bir projedir. Proje Etna İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklükte daire seçenekleri bulunan projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Etna Sarıçiçek Evleri toplam 3.597 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda A ve B blok olarak iki farklı blok bulunmaktadır. A blokta konutlar ve ticari alanlar vardır. B blokta ise sadece konutlar vardır. Projede toplam 135 daire vardır. Bu dairelerden 29 adedi 1+1, 62 adedi 2+1 ve 44 adedi 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Bütün daireler birinci sınıf malzemeler ile tasarlanmıştır. Bütün dairelerde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı, hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Daire iç kapıları Amerikan kapı, dış kapılar çelik kapıdır. Banyolarda duş kabini vardır. Konutların hepsinde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Daireler kışın merkezi ısıtma sistemi ile ısınmaktadır.

Etna Sarıçiçek Evleri 7/24 özel güvenlik ile korunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Kişisel bakım ve güzellik için sauna, hamam bulunmaktadır. Spor yapmak için spor salonu ve basketbol sahası vardır. Çocukların güvenle eğlenmesi için çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Etna Sarıçiçek Evleri konum özellikleri

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Okul, hastane, eczane, market, manav, semt pazarı, cami, park, belediye, spor salonu gibi alanlara yakın konumdadır. Uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma kullanma imkanı vardır. Merkezi bir konumda olmasından dolayı toplu taşıma olarak metro, dolmuş, minibüs, otobüs gibi geniş toplu taşıma aracı seçenekleri vardır.

Etna Sarıçiçek Evleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Uygun bankalardan alacağınız kredi ile evleri vadeli olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği ile de daireleri satın alabilirsiniz. Dairelerin fiyatları ve ödeme koşulları hakkında bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (539) 724 61 35 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız