Kategoriler
Emlak Haberleri

Ev satanlar değil, ev arayanlar ilan vermeye başladı

Döviz fiyatlarına bağlı olarak inşaat maliyetlerindeki artışla fiyatlar yükselişe geçmiştir. Yükselen fiyatlara rağmen konut satışları artmaktadır. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre; konut satışları kasım ayında 2020’nin aynı ayına göre yüzde 59 artmıştır. Böylece 178 bin 814’e ulaşmıştır. Emlak satış platformları, gelişmiş yazılım teknolojileri kullanarak satın alma deneyimini kişiselleştirmektedir. Bu platform yatırımcıları sokak sokak gezerek konut aramaktan kurtarmaktadır.

Anındabul Proje Ortağı Ahmet Yasin Kuru, emlak yatırımcılarına kişiye özel danışmanlık hizmeti verdiklerini belirtmiştir. Ayrıca Kuru; “İlk aşamada yatırımcıların aradıkları kriterlere uygun konutları listeliyoruz. Sonrasında ciddi bir zaman gerektiren konut gezme sürecini yatırımcılarımızın üzerinden alarak danışmanlarımıza devrediyoruz. Danışmalarımız yatırımcıların adına yüzlerce konutu gezerek bütün konutları en ince ayrıntısına kadar bilgi, fotoğraf ve videoyla kayıt altına alıyor. Tapu ve belediye yıkım kararları gibi resmi bilgileri de edinerek her konuta ilişkin detaylı bir rapor hazırlıyorlar. Bu hizmetle satın alma sürecini kişiselleştiriyoruz. Böylece yatırımcılara önemli bir zaman ve maliyet tasarrufu sunuyoruz.” dedi.

Üyeler ve emlakçılar arasında doğrudan iletişim

Ahmet Yasin Kuru, ileri teknolojileri kullanarak yalnızca satın alma deneyimini değil satış sürecini de kişiselleştirdiklerini dile getirmiştir. Ayrıca; “AnindaBul.com olarak emlakçılara ücretsiz biçimde sınırsız ilan girme olanağı sunulmaktadır. Üyelerimiz de tıpkı emlakçılar gibi aradıkları konuta ilişkin ilan oluşturabiliyor. Emlakçılar bu ilanlardan yola çıkarak uygun konutları üyelerimize sunabiliyor. Üyeler ve emlakçılar arasında yarattığımız bu doğrudan iletişimle satın alma sürecini konforlu duruma getiriyoruz.” şeklinde ifade etmiştir.

Yasal komisyon bedeli dışında ek ücret alınmıyor

Anındabul Proje Ortağı Ahmet Yasin Kuru, bütün satın alma sürecinin platform üzerinden yürütüldüğüne dikkat çekmiştir. Ayrıca Kuru, “Danışmanlarımız gezdikleri konutların raporlarını sistem üzerinden yatırımcılarımızın üye panellerine göndermektedir. Yatırımcılar satın almak istediği konutu onayladığında danışmanlarımız satış organizasyonunu planlıyorlar. Yatırımcılar yasal komisyon bedeli dışında ekstra bir ödeme yapmadan satış işlemini tamamlayabiliyor.” şeklinde sözlerine eklemiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…