Kategoriler
Proje Haberleri

Eva Concept Kozan satışları başladı

Eva Concept projesi renkli yapısı ve ferah kullanım alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Adana’nın Kozan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eva İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 0 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eva İnşaat imzası taşıyan projede 4 artı 0 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 0 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanı, kamelyalar, bahçe ve peyzaj alanları yer almaktadır. Apartman toplantı odası, çift asansör, merkezi uydu sistemi ve yangın alarm sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde lake veya akrilik hazır mutfak dolabı ve granit mutfak tezgahı bulunmaktadır. Konutlarda çift balkon ve çift banyo yer almaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo, gömme rezervuar klozet ve üzerine duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf derli laminant parke ve birinci sınıf seramik uygulaması yapılmaktadır. Lake veya akrilik çamaşır makinesi dolabı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Eva Concept konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Adana’nın Kozan İlçesi Arslanpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Eva Concept projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 0 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 900.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL ile 1.050.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 232 22 62 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…