Kategoriler
Proje Haberleri

Eva Gökçelik satışları başladı

Eva Gökçelik projesi renkli yaşam alanları ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Adana’nın Kozan İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Eva İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 katlı 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eva İnşaat güvencesi ile yükselen projede 6 katlı 2 adet blok yer almaktadır. Söz konusu bloklarda 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, kamelyalar, bahçe ve peyzaj düzenlemesi yer almaktadır. Apartman toplantı odası, hızlı ve CE/TSE standartlarında asansör, merkezi TV uydu sistemi ve yangın alarm sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde çift balkon ve çift banyo yer almaktadır. Banyo içerisinde Hilton lavabo, gömme rezervuar klozet ve duşakabin bulunmaktadır.  Mutfak içerisinde hazır mutfak dolabı ve lake veya akrilik granit mutfak tezgahı bulunmaktadır. Ayrıca lake veya akrilik vestiyer ve çamaşır makinesi dolabı mevcuttur. Bunun yanı sıra yer döşemesi birinci sınıf derzli laminant parke ve birinci sınıf seramik uygulanmaktadır.

Eva Gökçelik konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Adana’nın Kozan İlçesi Arslanpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Eva Gökçelik projesinde brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 232 22 62 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…