Kategoriler
Proje Haberleri

Evinpark Ada & Tepe Rezidans kişiye özel ödeme koşulları

Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesi bulunduğu bölgede konumu itibariyle prestijli bir yaşam sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. 18.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde her biri 10 katlı 10 blok ve toplam 432 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 37 adet ticari ünite mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat ortaklığı ile geliştirilen proje üst gelir grubuna hitap etmektedir. Söz konusu proje her 2 firmanın da en büyük inşaat projesi sayılmaktadır. Üstelik bu firmalar tarafından yürütülen Tepe Rezidans adında başka bir projenin hemen yanında yükselmektedir. 18.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde her biri 10 katlı 10 blok ve toplam 432 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 37 adet ticari ünite mevcuttur. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 97 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 16 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, fitness salonu, Türk hamamı, resepsiyon, süs havuzu, peyzaj alanı ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Her dairede ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Evinpark Ada & Tepe Rezidans konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Altayçeşme Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Bağdat Caddesi ile D-100 otoyolu arasında kalmaktadır. Maltepe metro durağı ile 2 adet metrobüs durağına 5 dakikalık mesafededir. Üstelik birden çok toplu taşıma seçeneği mevcuttur. Maltepe Ersoy Hastanesi, projeye yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Projenin çevresinde bir alışveriş merkezi bulunmamakta ancak proje kapsamında ticari ünüteler yer almaktadır.

Evinpark Ada & Tepe Rezidans fiyatları ne kadar?

Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Bununla birlikte banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 97 metrekare büyüklüğü sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 4.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 106 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 8.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 12.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 15.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 43 93 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…