Kategoriler
Proje Haberleri

Evka 1 yatırıma uygun daire satışları başladı

Evka 1 projesi merkezi lokasyonu ve kullanışlı, ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Buca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Esila İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 1 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Esila İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloğun ara katlarında 1 artı 1, üst katlarında ise 2 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde yeşil alanlar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede 1 adet banyo bulunmaktadır. Dubleks dairelerde balkon alanı yer almaktadır.

Evka 1 konumu hakkında

Proje, İzmir’in Buca İlçesi Gaziler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kocatepe mevkiinde yükselen proje tamamen merkezi bir konumda yer almaktadır. Üniversiteye yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca pazar yeri yakını uçan yola 3 dakika mesafededir. Toplu taşıma araçlarına yakın konumdadır. Üstelik ön caddesinde eğitim kurumları, semt pazarı, market ve sosyal yaşam alanları yer almaktadır.

Evka 1 fiyatları ne kadar?

Evka 1 projesinde yatırıma uygun kazanlı daireler sahiplerini bekliyor. 1 artı 1 konut tipindeki daireler 925.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dubleks tipindeki daireler de 925.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (554) 838 46 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…