Kategoriler
Proje Haberleri

Evonapark Mavi Köşk satışları devam ediyor

Evonapark Mavi Köşk İstanbul Kadıköy’de yer alan bir projedir. Proje  Evona Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projede satışlar başlamış durumdadır. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Evonapark Mavi Köşk 12 katlı tek bir apartmandır. Bu blok içinde 48 adet daire bulunmaktadır. Satışları devam eden daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında kullanım için uygundur. Dairelerde ortak banyoya ek olarak yatak odası içinde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Banyolarda şofben ve duş kabini hazır olarak yer almaktadır. Salon ve mutfak ayrıdır. Mutfaklarda set üstü ocak, beyaz eşya, ankastre fırın ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Daire dış kapılarının tamamı çelik kapıdır. Her dairede vestiyer bulunmaktadır. Konutların kışın ısınması için merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek için ise klima kullanılmaktadır. Her dairede klimalar hazır olarak yer almaktadır.

Evonapark Mavi Köşk projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır. Apartman dairelerinin güvenliği için kameralı güvenlik sistemi vardır. Site içinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintisi için hidrofor ve su deposu bulunmaktadır.

Evonapark Mavi Köşk konum avantajları ve satışlar

Proje şehir merkezindedir. Bu nedenle cami, eczane, sağlık ocağı, hastane, market, manav, semt pazarı, okul, park gibi önemli yerlere yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için ise hem toplu taşıma araçları, hem özel araçlar kullanılmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak minibüs, metro, otobüs kullanılmaktadır.

Evonapark Mavi Köşk apartmanındaki dairelerin inşaatı devam etmektedir. Dairelerin 2023 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. 3 oda 1 salon daireler brüt 104, net 87 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 6 milyon 250 binden satılmaktadır. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları ve ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (530) 326 73 73 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız