Kategoriler
Proje Haberleri

Evora Denizli fiyat listesi

Emlak Konut güvencesi ile Teknik Yapı tarafından Denizli İli, Merkez Efendi’de hayata geçirilen Evora Denizli projesinde satılık daire fiyatları yeniden güncellendi. Evora Denizli fiyat listesi ile ilgili detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Evora Denizli projesi Teknik Yapı firması tarafından inşa ediliyor. Proje Haziran ayı içerisinde Emlak Konut GYO güvencesi altında başlatılan Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına dahil oldu. Yüzde 5 peşinat ile önden ödeme yapacağınız konutlardan aynı zamanda yüzde 10 indirim kazanıyorsunuz. Ödemelerin 3. Yıldan itibaren başladığı proje üzerinden daire sahibi olmak bir çok avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Evora Denizli proje özellikleri

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yer alan arsa üzerinde konumlandırılan proje 115 bin 219 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükseliyor. 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplamda 10 parselden oluşan projede toplam 1.481 adet konut yer alıyor. Özel eğitim kurumu, bir devlet okulu ve ticari ünitelerin proje kapsamında hayata geçirildiği binilirken, daire seçeneklerinde alıcıları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler beklemektedir. Boyut bakımından brüt 84,37 metrekarenin sizleri beklediği projede en büyük daire boyutu ise 201,06 metrekare olarak belirlendi.

Site iç özellikleri arasında bulunan çocuk oyun alanları, fitness merkezi, AVM, sinema donanımı arttırmaktadır. Basketbol sahası sayesinde küçükten büyüğe herkesin aktif bir yaşam kazanacağı alan üzerinde, isteğe göre yürüyüş parkuru sizleri bekliyor. Kameralı güvenlik sistemiyle desteklenen konut ve çevresi, ayrıcalıklı olarak güvenlik personelleri eşliğinde çevrenin denetimi yürütülmektedir. Göl ve gölet ile süslenmiş peyzaj alanları sizlere huzuru getirirken, son derece gelişmiş site iç özellikleri sosyalleşmenin kapısını ardına kadar açıyor.

Bina iç özellikleri bakımından su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör ve yük asansörü bulunmaktadır. Ankastre beyaz eşya ile teslim edilen konut içlerinde kişilerin ferah hava alması bakımından balkon tasarımda yer alıyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısı sağlanan evlerde, ısı pay ölçer sistemi getirilmiştir.

Evora Denizli fiyat listesi

  • Projede 97.38 metrekare ile 166.18 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 tip satılık daire fiyatları 402 bin 500 TL’den başlıyor.
  • 138.66 metrekare ile 190.93 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 3+1 tip satılık daire fiyatları 663 bin TL’den başlıyor.
  • 177.97 metrekare ile 201.39 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 4+1 tip satılık daire fiyatları 900 bin TL’den başlıyor.
  • 289.20 metrekare ile 291.70 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 5+1 tip satılık daire fiyatları ise 1 milyon 570 bin TL’den başlıyor.

Emlak Konut GYO tarafından yakın zamanda başlatılan Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına dahil olan projede ilk 24 ay herhangi bir ödeme yapılmıyor. Ayrıca yüzde 80 kredi imkanı bulunan projede yüzde 15’lik kısma ait ödemeler 3. yılda ödeniyor. Kalan tutarı ister 120 ay, ister 180 ayda ödeyin. Yüzde 0,69 faizle konut kredisi kullanımına açılan Evora Denizli projesinde ayrıca liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Tel: 444 10 08