Kategoriler
Proje Haberleri

Ezgi Park Evleri Edremit teslime hazırlanıyor

Ezgi Park Evleri Edremit konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Edremit İlçesinde yükselen Yıltur İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Edremit İlçesi Kadıköy Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Ezgi Park Evleri Edremit konutları ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire pek çok olanağa sahiptir. Site içerisindeki daireler, son sistem akıllı ev teknolojisiyle inşa edilmiştir. Aynı zamanda projede yüz tanıma sistemi, vestiyer ve daha pek çok olanak sunulmaktadır.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede yürüyüş parkuru, oturma alanları, çocuk oyun alanları gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca 7/24 kamera sistemi, güvenlik hizmetler de sunulmaktadır. Balıkesir Edremit konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki konutların büyüklükleri brüt 130 metrekare ile 310 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 2 blok, 84 daire yer almaktadır. Ayrıca daireleri yanı sıra 8 dubleks ve 4 iş yeri de bulunmaktadır.

Ezgi Park Evleri Edremit fiyat listesi

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden konutlar için özel avantajlar sunulmaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon TL,

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 200 bin TL,

Brüt 310 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler ise 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca projenin yakın zamanda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Ezgi Park Evleri Edremit nerede yer alıyor?

Ezgi Park Evleri Edremit konut projesi, Balıkesir Edremit’te bulunan Kadıköy Mahallesinde hayata geçecektir. Proje, ayrıca körfezin kalbi olan Novada AVM’nin yanı başında konumlandırılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0538 628 15 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…