Kategoriler
Proje Haberleri

Ezza Venezia Bodrum satışları devam ediyor

Villa projesi Ezza Şirketler Grubu  tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Özel havuz girişli ilk villa konsepti olan Ezza Venezia Bodrum projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Projede her villaya özel giriş bölümü yer almaktadır. Bu sayede villadan ayrılmadan 1.712 metrekare büyüklüğe sahip açık yüzme havuzuna direk erişim imkânı bulunmaktadır.

Pandemi süreci de dikkate alınan proje sosyal izolasyona da uygun şekilde tasarlanmıştır. Bodrum villa projesi lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çekmektedir. Projede yer alan villaların satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca Ezza Şirketler Grubu firması 30 yıldır 1.800 adetten fazla yaşam alanı hayata geçirmiştir.

Ezza Şirketler Grubu’nun bu projesi ile Türkiye’nin yatırım değeri en yüksek tatil bölgelerinden biri olan Bodrum’a, Venedik esintileri getirmektedir. Proje yüksek yatırım geri dönüşü ve fiyatları ile dikkat çekmektedir. Bodrum villa projesi toplam 24 adet villadan meydana gelmektedir. Projede 2 adet evinizden direkt giriş yapabileceğiniz açık yüzme havuzu yer almaktadır. Villa projesinde yer alan villalar ikiz nizam olarak projelendirilmiş olup 2+1 dubleks tipinde tasarlanmıştır.

Ezza Venezia Bodrum fiyatları ne kadar?

Bodrum’da inşa edilen projede yer alan 85 metrekare 2+1 dubleks villaların fiyatları 1 milyon 890 bin TL’den başlamaktadır. Venezia Bodrum Villaları projesi  86 metrekare büyüklüğe sahip alanda; dubleks, iki yatak odası bulunmaktadır. Ayrıca projede salon, açık mutfak, 2 tuvaletten meydana gelen bir yaşam alanı bulunmaktadır. Projede teslimler 2022 yılı Mayıs ayı sonunda yapılması planlanmaktadır.

Ezza Venezia Bodrum nerede yer alıyor?

Villa projesi havalimanına 10, Bodrum merkeze 15 dakikada mesafede yer almaktadır. Ayrıca Ezza Venezia Bodrum projesi denize ve Boğaziçi Köyü’ne 3 dakika, Güvercinlik’e 4 dakika, Milas’a ise 20 dakika mesafededir. Projenin satış ofisi Muğla Bodrum Yolu 17. km Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır.

Son 30 yılda 1.800 civarında bir yaşam alanını hayata geçirmiş olan Ezza Şirketler Grubu’nun inşa ettiği diğer projeler arasında Boğaziçi Evleri Bodrum, Vela Terrace Bodrum, Bağ Evleri Bodrum, Kossa Club Bodrum, Sea & You Bodrum, Aura Bodrum, Alesta Bodrum, Ak-Tur Apart 3 Bodrum, Areon Princess Bodrum, Villa Riva Bodrum, Sarnıç Evleri Bodrum, Lavanta Bodrum, Mare Bodrum, Sandalet Bodrum bulunmaktadır. Ayrıca B-Life Bodrum, B-Line Bodrum ve Yalı Club Bodrum projeleri de bulunmaktadır.

Tel: 0850 346 5000

Diğer proje haberleri için tıklayınız…